3д Декоративно пано "Йорки закачки"

3Д Декоративно пано за детска стая, Йорки пано, Арт пано, Винтидж детски декор.

Изработено от акрил, обемни елементи, структурни пасти безопасни за здравето и околната среда.

Размер 25/18 см.